• Αναζήτηση

Πάτρα – Ο πατέρας σπάει τη σιωπή του: «Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες»

Σε νέες δηλώσεις για τη υπόθεση «θρίλερ» των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, προχώρησε ο πατέρας, λέγοντας συγκεκριμένα ότι όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες και πως και ο ίδιος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του πατέρα στον Alpha.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο πατέρας της είπε κάποια ακόμη πράγματα, για τα οποία δεν έδωσε έγκριση να ειπωθούν δημόσια.

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή όσα του είπε πριν από λίγες ημέρες απαντώντας στο κύμα αποκαλύψεων για την υπόθεση.

Όπως είπε στο MEGA o κ. Τριανταφυλλόπουλος «από τη συζήτηση με τη μητέρα των τριών παιδιών κατάλαβα και μου είπε ότι είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου στις αρμόδιες Αρχές, σε κάποιον επίσημο φορέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι ο θάνατος των τριών παιδιών ήταν παθολογικός. «Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι έχει καταλήξει και δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Το πρωί της Τετάρτης δημοσιεύθηκαν οι τελευταίες χρονικά δηλώσειρς της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με την υπόθεση θανάτου των παιδιών της σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, που ερευνάται από τις Αρχές.

Η μητέρα σε δήλωσή της στην εφημερίδα Πελοπόννησος είπε χαρακτηριστικά:«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, μαρτύρων και ιατροδικαστών, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε:

«Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει».

Νέες μαρτυρίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι τάσεις αυτοκτονίας και οι εκβιασμοί

Ένας φίλος και μια γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου έκαναν λόγο για έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που είχε φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρες αυτοκτονίας για να εκβιάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε: «Αυτό το κορίτσι είχε τάσεις αυτοκτονίας και με χάπια, δεν είχε κόψει φλέβες και τέτοια, γιατί το θυμάμαι σαν άκουσμα, ήταν 17-18 δεν θυμάμαι πόσο χρονών ήταν, και έβγαινε η μαμά της στο δρόμο και έλεγε αυτοκτόνησε. Το κορίτσι πάντα ήθελε να τραβάει την προσοχή».

Ροή Ειδήσεων