• Αναζήτηση

Πάτρα: Τι οδήγησε τον 23χρονο στρατιωτικό να πατήσει τη σκανδάλη

Ο πυροβολισμός από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα, όπου διέμενε νεαρός στρατιωτικός με τη μητέρα του, κινητοποίησε τους γείτονες το βράδυ της Παρασκευής, που ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στρατιωτικός 23 ετών ΕΠΟΠ που υπηρετεί στην 116 ΠΜ Αράξου, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, θέλοντας να βάλει τέλος στην ζωή του. Εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από φίλο του που μπήκε στο διαμέρισμα, συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Ο νεαρός έφερε βαρύ τραύμα στο άνω άκρο, με πηγές της «Πελοποννήσου» να αναφέρουν πως «είχε διαλύσει το χέρι του». Μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας», που αν και δεν εφημέρευε, υποδέχθηκε το περιστατικό λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 23χρονος Πατρινός, μόνιμος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, επηρεασμένος ψυχολογικά από τον πρόσφατο χωρισμό των γονέων του. Γεγονός που επιβεβαίωσε φίλος του που φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία πως ο νεαρός τού είχε εκμυστηρευτεί πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί το διαζύγιο τω δικών του. Οσοι τον γνωρίζουν, κάνουν λόγο για ένα παιδί με ευαίσθητο χαρακτήρα.

Η μητέρα του, η οποία την ώρα του συμβάντος απουσίαζε από το σπίτι, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γειτόνισσα πως άκουσε πυροβολισμό από το διαμέρισμα. Η γυναίκα που είχε στην κατοχή της κλειδιά, φοβούμενη τι θα αντίκριζε, τα έδωσε στον φίλο του νεαρού, που μαζί με τους αστυνομικούς βρήκαν τον 23χρονο.

Γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία: 1018

Ροή Ειδήσεων