• Αναζήτηση

Πέντε ξεκάθαρα σημάδια πως η κοπέλα σου σε απατάει

Γράφει ο Δημήτρης Πετρίδης

Το ξέρετε, προφανώς, το ανέκδοτο: σύζυγος θέλει να τσεκάρει αν τον απατάει η γυναίκα του, γι’ αυτό μια μέρα που του λέει αυτή ότι θα βγει έξω την παίρνει κρυφά στο κατόπι. Όταν τελειώνει την «παρακολούθηση» τηλεφωνεί στον κολλητό του και βρίσκονται έξω για μπύρες. Εκεί, του αφηγείται γιατί είναι να σκάσει:

«Την ακολουθώ που λες κολλητέ και τη βλέπω να μπαίνει σ’ ένα ξύλινο σπιτάκι στο δάσος. Μετά από λίγο, ένας ψηλός μελαχρινός μπαίνει κι αυτός στο ίδιο σπιτάκι κι εγώ ανεβαίνω στο δέντρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί του και βγάζω τα κυάλια μου.

Ζουμάρω και παρακολουθώ τη γυναίκα μου να τον χαιρετά και μετά, σιγά- σιγά, να βγάζει τα ρούχα της. Στη συνέχεια, κάνει κι αυτός το ίδιο. Εγώ εκεί, στο δέντρο, να βλέπω όλη την ώρα, έτσι;

Μετά, η δικιά μου ξαπλώνει στο κρεβάτι και ύστερα…»

«Μίλα ρε, τι έγινε ύστερα;», θέλει να μάθει ο κολλητός.

«Ύστερα, ύστερα, μα δεν υπάρχει ύστερα: ο γυμνασμένος μελαχρινός πηγαίνει και τραβάει τις κουρτίνες και τις κλείνει! Καταλαβαίνεις τι έπαθα;»

«Ω ρε φίλε…», λέει με συγκατάβαση ο κολλητός.

«Τώρα θα μείνω αιωνίως με την απορία: με απατάει η γυναίκα μου ή όχι; Δεν είδα τι συνέβη αφότου τράβηξε τις κουρτίνες ο άλλος…»

Για να μην βρεθείτε, λοιπόν, στην ίδια δύσκολη θέση με τον πρωταγωνιστή του ανέκδοτου και να μην χρειαστεί να βασανίζεστε εσαεί, το menshouse.gr σας βοηθάει να δείτε τα 5 πιο-ξεκάθαρα-δε-γίνεται σημάδια πως η κοπέλα σας δεν σας δεν θα κέρδιζε την Πηνελόπη σε διαγωνισμό για την πιο πιστή γυναίκα στο σύμπαν.

Ας μην χρονοτριβούμε άλλο και ας δούμε τις ενδείξεις που μαρτυρούν πως η κοπέλα σου σε κερατώνει 200%:

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: menshouse.gr

Ροή Ειδήσεων