• Αναζήτηση

«Πέθανε μπροστά στα παιδιά του! Δεν γυρίζει πίσω» – “Ράγισε” καρδιές ο αδελφός του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα που “έφυγε” στην τελευταία του πτήση (Video)

«Ράγισε» καρδιές ο αδελφός του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα που σκοτώθηκε, όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατέπεσε στην Καλαμάτα. Επίσης, “λύγισε” ο πατέρας του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα.

 

Όπως είπε, ο αδελφός του μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα «έφυγε» με τραγικό τρόπο λίγο πριν πάει διακοπές με την οικογένειά του. Αυτό που τον στιγμάτισε είναι το γεγονός ότι τα ανήλικα παιδιά του τον είδαν να πεθαίνει.

 

«Πέθανε μπροστά στα παιδιά του! Δεν γυρίζει πίσω»

«Μεγάλη θλίψη για την οικογένεια και το χωριό μας. “Χάσαμε” τον αδελφό μας, με δύο παιδιά ανήλικα. Ήταν ένας έμπειρος πιλότος με 3.000 ώρες πτήσης. Ήταν η τελευταία του πτήση και άφηνε αυτό το αεροσκάφος. Δυστυχώς τον πήρανε νεκρό», δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του Επαμεινώνδα Κωστέα.

Η σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου επισμηναγού, ένα 12χρονο αγοράκι και ένα 4χρονο κοριτσάκι, βρίσκονταν στο αεροδρόμιο και παρακολουθούσαν την πτήση του, ως είθιστε. Ωστόσο, αυτό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους δεν το περίμενε κανείς:

«Τα παιδιά κοιτούσαν στον ουρανό. Το αεροπλάνο χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο και μετά φωτιά. Τα είδαν όλα τα παιδιά, είδαν τον θάνατό του», περίεγραψε με δάκρυα στα μάτια»

 

Ροή Ειδήσεων