• Αναζήτηση

Πιο ντροπαλή πεθαίνεις; | Ετσι θα φλερτάρεις

Αν είσαι ντροπαλή γενικά στην ζωή σου, σημαίνει πως αποφεύγεις τις καταστάσεις που σε φέρνουν στο επίκεντρο της προσοχής. Ο σκοπός του φλερτ , όμως, είναι να κάνει ακριβώς αυτό. Όταν φλερτάρεις θέλεις να γίνεις το μόνο «αντικείμενο» που θα τραβήξει και θα κρατήσει την προσοχή του. (Τουλάχιστον μέχρι να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα επιτρέψει την εξέλιξη, προς όποια κατεύθυνση… επιθυμείς).

Με απλά λόγια θες να σε θέλει.

Από την άλλη μπορεί να μην είσαι ντροπαλή γενικά και να το παθαίνεις μόνο όταν εμπλέκεται το ερωτικό στοιχείο. Ξαφνικά εκεί που είσαι ευφυής και ετοιμόλογη, η γάτα σου τρώει την γλώσσα και νομίζεις ότι θα σε περάσει για «χαζογκόμενα» ή για κοπέλα «χαλαρών ηθών» που στον ελεύθερο της χρόνο κυνηγάει άντρες. Δεν είναι που θέλεις τον άντρα κυνηγό, είναι που νιώθεις πως δεν μπορείς να κυνηγήσεις εσύ. Και αν αποτύχεις; Και αν εκείνος είναι απλά φιλικός και εσύ έχεις απλά μεγάλη φαντασία; Και αν το περάσεις το λάθος μήνυμα;

Το ρίσκο της «χυλόπιτας» υπάρχει πάντα, αλλά πάρε κουράγιο σκεπτόμενη πως αν και ο «στόχος» σου δεν κάνει βήμα από τον φόβο μια «χυλόπιτας», τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα και να επιστρέψουμε καλύτερα στην εποχή των συνοικεσίων. Ναι, είναι ψυχοφθόρο, ναι, είναι και θέμα ανασφαλειών αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να κάνεις την αρχή με αυτά τα 10 tips.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων