• Αναζήτηση

Πλειστηριασμοί: Πετούν στον δρόμο υπερήλικα στην Καλαμάτα

δελτίο τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας

Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

 Ήδη άρχισαν τα κοράκια να πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του!

 

Στην Καλαμάτα  υπερήλικας συμπολίτης μας που ζει με την πενιχρή σύνταξη των 347 ευρώ, καλείται να εγκαταλείψει την κατοικία πού διαμένει, γιατί η Τράπεζα ALPHA BANK, μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, πού έκανε συμβολαιογράφος από το Κρανίδι, έγινε ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Με εξώδικο την απειλεί με έξωση στις 22/10/2021.

Ζητάνε από μία χαμηλοσυνταξιούχο, να βγει στον δρόμο. Αφού την κλέβανε μια ζωή κράτος και τράπεζες, τώρα τις παίρνουν μέχρι και τα ρούχα.

Αυτοί πού μας έκλεψαν τις συντάξεις, που μας έκαναν επαίτες, ενώ έχουμε ακριβοπληρώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια τις υπέρογκες εισφορές μας, τώρα μας πετάνε έξω και από τα σπίτια μας.

 

Μάλιστα εν μέσω πανδημίας αυτοί συνέχιζαν και έκαναν κανονικά τους πλειστηριασμούς τους, ενώ από το λαό ζητούσαν σιγή νεκροταφείου, να κάτσει στα αβγά του.

Η συγκεκριμένη κραυγαλέα περίπτωση δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δεκάδες σπίτια στην πόλη της Καλαμάτας, ήδη έχουν πλειστηριαστεί και τώρα εισαγγελέας και κράτος τους πετάνε έξω από τα σπίτια. Ούτε τα σκυλιά δεν πετάνε έξω από τα σπίτια!

Για τον λόγω αυτό καλούμε όλους τους συνταξιούχους σε κινητοποίηση την Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 10 το πρωί, έξω από την ALPHA BANK στην Αριστομένους.

Να μην τολμήσει εισαγγελέας και άλλος κρατικός μηχανισμός να εμφανιστεί έξω από το σπίτι της συγκεκριμένης υπερήλικα, με σκοπό την έξωση της από το σπίτι της.

Καλούμε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να οργανωθούν και να παλέψουμε από κοινού! Καμία αναμονή! Κανένας μόνος του. Εδώ και τώρα να σημάνει συναγερμός.

Ροή Ειδήσεων