• Αναζήτηση

Ποια ζώδια ερωτεύονται βαθιά, ποια απιστούν, ποια ζηλεύουν & ποια ερωτεύονται επιπόλαια

Γνωρίζεις κάποιον και ίσως μια από τις ερωτήσεις που του θέτεις στις πρώτες σας συναντήσεις, είναι το ζώδιό του… Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτό;

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Τα ζώδια που ερωτεύονται εύκολα, γρήγορα αλλά και κεραυνοβόλα είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες αλλά και οι Υδροχόοι. Οι Σκορπιοί, ερωτεύονται και αυτοί από την πλευρά τους με την πρώτη ματιά, όμως λειτουργούν πιο συγκρατημένα και καχύποπτα μέχρι να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη προς το άτομο που ενδιαφέρονται.

Ποια ζώδια έχουν πολλές απαιτήσεις στον έρωτα;Τα ζώδια της Γης, δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι προσπαθούν αρκετές φορές να εκλογικεύουν τα συναισθήματά τους και έχουν αρκετές απαιτήσεις από το ερωτικό τους ταίρι.

Οι Ταύροι, ζητούν έναν σύντροφο που θα τους καλύπτει συναισθηματικά, θα διαθέτει μία εκλεπτυσμένη παρουσία αλλά παράλληλα θα πληροί τις προϋποθέσεις για να ζήσει μαζί του μία άνετη ζωή.

Οι Παρθένοι, έχουν δύσκολα γούστα στον έρωτα και η επιλογή του μόνιμου συντρόφου τους γίνεται βάση λογικής.

Οι Αιγόκεροι, στον έρωτα είναι εκλεκτικοί και αναζητούν ένα ερωτικό ταίρι που θα έχει καλό κοινωνικό πρεστίζ, αλλά γοητεύονται και με ανθρώπους που έχουν οικονομική άνεση ή και κάποιο αξίωμα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

Ροή Ειδήσεων