• Αναζήτηση

Πως αντιδρά ένας άντρας που είναι τσιμπημένος μαζί σου ανάλογα με το ζώδιο του

Μια από τις πρώτες χρυσές συμβουλές που λαμβάνουμε ως παιδιά (και συνεχίζουμε να ακούμε και ως ενήλικες) είναι να είμαστε ο εαυτός μας no matter what. Για ένα σκοτεινό λόγο, αλλά, πιθανότατα, για να εξασφαλίσουμε την αποδοχή και τη συμπάθεια όσων περισσότερων μπορούμε, είναι και η συμβουλή που αγνοούμε πιο συχνά.

Οκ δεν λέω, σίγουρα υπάρχουν και φορές που το καταφέρνουμε (ειδικά όταν είμαστε μαζί με άτομα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα-για άλλους είναι οι γονείς τους, για άλλους οι κολλητοί, για άλλους κάποιος άγνωστος που θα μιλήσουν τυχαία σε ένα πάρτι), αλλά μια από τις φορές που πραγματικά κάνουμε τις πιο ακατάληπτες κινήσεις απομακρυνόμαστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από την αληθινή μας φύση είναι όταν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο και όταν αναπνέουμε τον ίδιο αέρα με κάποιον για τον οποίο τρέφουμε αγνά (ή όχι και τόσο αγνά) συναισθήματα.

Σε αυτό θα σταθούμε σήμερα εξετάζοντας τον τρόπο που αντιδρά κάποιος γένους αρσενικού που σε γλυκοκοιτάει, σε θέλει, σε γουστάρει ρε παιδί μου όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με σένα ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει.

Οκ προφανώς πολλά από αυτά που θα διαβάσεις είναι γενικεύσεις (όπως κι ο μεγαλύτερος όγκος των άρθρων που γράφονται για το κάθε ζώδιο-duh!). Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βάλουμε όλους τους Παρθένους ή τους Ζυγούς σε ένα τσουβάλι ή να προσβάλλουμε πρόσωπα και καταστάσεις, απλά να δώσουμε έναν μπούσουλα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι σου γίνεται.

Κριός

Θα γελάσει υστερικά με όλα, μα όλα, σου τα αστεία (ναι, ακόμα και για τα πάρα πολύ κρύα), θα βρει κάτι, έστω και επουσιώδες, να εκθειάσει πάνω σου (π.χ. τις βλεφαρίδες σου) ή θα χειροκροτήσει υπέρ του δέοντος την ικανότητα σου να κάνεις οπισθογωνία σε βαθμό που θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι, πιθανότατα, έχει κάποιο πρόβλημα. Οκ δεν έχουμε καμία διάθεση να αμφισβητήσουμε το χιούμορ, το μακιγιάζ ή την οπισθογωνία σου, αλλά να ξέρεις πως ένας Κριός θέλει να σε κάνει να νιώθεις αφενός ότι είσαι άξια θαυμασμού, αφετέρου ότι εκείνος είναι ο πρόεδρος του φαν κλαμπ σου. Έλα αυτό είναι γλυκούλι.

Ταύρος

Είναι αυτός που θα μάθεις ότι ρωτούσε για σένα το βράδυ που εσύ έλειπες στο ποτό, αυτός που 9 στις 10 φορές που θα γράψεις κάτι στο Twitter, θα σου κάνει retweet ή που θα ρωτήσει (έστω και δήθεν τάχα μου αδιάφορα) ποιος είναι ο τύπος που ανέβασες στο Instagram βάζοντας «<3» στη λεζάντα και αν βγαίνετε. Φυσικά όταν θελήσεις να μάθεις γιατί τον ενδιαφέρει θα σου πει «τίποτα μωρέ, έτσι απλά ρωτάω».

Δίδυμος

Μπορεί να σε βομβαρδίζει στα μηνύματα, αλλά προς απογοήτευση δική σου και των φίλων μαζί με τις οποίες προσπάθησες να τα αποκωδικοποιήσεις ή να τους δώσεις μια ερμηνεία που αποδείκνυε τα αισθήματα του για σένα, δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο αφού δεν υπάρχει υποψία φλερτ στα κείμενα του. Για να σε ξεμπερδέψουμε, όταν ένας Δίδυμος σου στέλνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα ή προσπαθεί να δίνει συνέχεια στην συζήτηση σας, δεν το κάνει απλώς επειδή του αρέσει να γράφει, αλλά επειδή σε θέλει.

Καρκίνος

Συνήθως κάποιος που σε θέλει θα επιδιώξει να σε δει, να βρεθεί εκεί που θα είσαι κι εσύ, κάτι τέλος πάντων. Ο Καρκίνος πάλι καμία σχέση. Κι αυτό γιατί κάθε συνάντηση μαζί σου είναι η αιτία να ιδρώνει ή να τραυλίζει μέχρι να προκαλέσει κράμπα στη γλώσσα του. Είναι αυτός που ναι μεν σε γουστάρει, αλλά πάντα από απόσταση ασφαλείας. Υπάρχει σωτηρία; Ναι. Να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και βασικά να επιμείνεις να πάτε για ένα ποτό σαν άνθρωποι αντί απλώς να σου κάνει λάικ σε ό,τι ποστ ανεβάζεις στο Facebook.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πλάσματα εθισμένα στην επιτυχία κι επειδή η επιθυμία του τον ελκύει και τον τρομάζει ταυτόχρονα, θα προσπαθήσει να δαμάσει τα ένστικτα του με το πιο δυνατό του όπλο: να σου κάνει ένα ωραιότατο show off. Mε άλλα λόγια να κάνει το κομμάτι του. Τα ποστ, τα βιντεάκια και οι φωτογραφίες στο Σναπτσατ που είναι με την παρέα του και φαίνεται να περνάει το λιγότερο ΤΕ-ΛΕΙ-Α, είναι ένας τρόπος να σου δείξει πόσο καλά θα περάσεις μαζί του. ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.

Παρθένος

Του λες ότι είσαι κρυωμένη και πριν ολοκληρώσεις το μήνυμα σου, έχει ήδη ψάξει τα καλύτερα σημεία για σούπα (για να πάει να πάρει και να σου φέρει φυσικά) ή το κοντινότερο φαρμακείο για να σου φέρει τις απαραίτητες προμήθειες. Βλέπεις όταν ο Παρθένος νοιάζεται, μπορεί να μη στο πει ποτέ ξεκάθαρα, αλλά θα το καταλάβεις από την προθυμία του να θυσιάσει το δικό του πρόγραμμα για σένα και να σου παρέχει αξεπέραστη φροντίδα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newside.gr

Ροή Ειδήσεων