• Αναζήτηση

Πώς να αποφύγεις την παγίδα του να του να συμβιβαστείς με μια φιλική/ερωτική σχέση

Μόλις χώρισες απο μια μακροχρόνια σχέση. Μόλις πήρες διαζύγιο. Βιώνεις bullying στο σχολείο. Μετακόμισες λόγω δουλειάς και δεν έχεις φίλους. Οι γονείς σου έχουν πεθάνει ή έχεις φύγει μακριά. Η καλύτερη σου φίλη παντρεύεται, μετακομίζει ή σε προδίδει. Τί έχουν όλες αυτές οι περιπτώσεις κοινό;

Σε προκαλούν να είσαι για λίγο μόνη. Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είναι μόνοι για κάποιο χρονικό διάστημα, φαντάζει αβάσταχτη και έτσι, καταφεύγουν σε λάθος επιλογές.

Όταν δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η , είναι εύκολο να μπεις σε μια κακή σχέση επειδή νιώθεις πως έτσι θα είναι καλύτερα απο το να είσαι μόνος – αυτό άλλωστε σε φοβίζει. Αλλά, αν μάθεις να αγαπάς τις στιγμές που είσαι μόνος, η επόμενη σχέση που πιθανότατα θα προκύψει θα είναι σίγουρα καλύτερη απο οποιαδήποτε άλλη με την οποία θα είχες συμβιβαστεί.

Ακολουθούν τα 10 πράγματα που με βοήθησαν να εκτιμήσω το χρόνο που πέρασα μόνος μου και αποτέλεσαν το κλειδί για την μετέπειτα ευτυχισμένη και επιτυχημένη ερωτική ζωή μου.

  1. Γυμνάσου

Η καλή φυσική κατάσταση είναι το βασικό κλειδί για την ευτυχία. Τώρα που έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ξεκίνα να τρέφεσαι σωστά και να ασκείσαι. Όταν νιώθεις καλά με το σώμα και την υγεία σου, η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και σίγουρα θα νιώσεις πιο χαρούμενη.

  1. Κάνε κάτι που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις – αλλά δίσταζες

Όταν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις ανα πάσα στιγμή. Πήγαινε για skydiving, ξεκίνα μαθήματα χορού, μάθε μια νεα γλώσσα κτλ. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να πραγματοποιήσεις μερικά απο τα όνειρα που είχες αφήσει πίσω.

  1. Ταξίδεψε

Νόμιζα πως δεν θα μου άρεσε να ταξιδέψω μόνος, αλλά ήταν φανταστικά. Μπορώ να πάω όπου θέλω, όπως θέλω, και να μείνω όπου θέλω. Τρώω όταν και όπου μ’ αρέσει και μπορώ να βγάλω όσες φωτογραφίες θέλω χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Ακόμη, μην ξεχνάς πως όταν ταξιδεύεις μόνος μπορείς να γνωρίσεις πολλούς νεους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: savoirville.gr

Ροή Ειδήσεων