• Αναζήτηση

Πρωινές συνήθειες ενός #girlboss που αγαπά τον εαυτό του!

Το να είσαι girlboss δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω απο το να αγαπάς τον εαυτό σου, να τον φροντίζεις σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά – να βάζεις στόχους και να κάνεις πράξεις για να τους πετύχεις.

Ο άνθρωπος είναι πιο παραγωγικός τις πρώτες ώρες της ημέρας του. Με το να προσθέσεις λοιπόν κάποια απο τα παρακάτω στην πρωινή σου ρουτίνα, θα αυξηθεί τόσο η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια, όσο και η παραγωγικότητα σου.

Ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό ½ λεμονιού

Ξυπνάει τον μεταβολισμό, βοηθά στην πέψη και αποτοξινώνει τον οργανισμό. Πιες το κατά προτίμηση 30’ πριν το πρώτο σου γεύμα.

Υγιεινό πρωινό

Δε μπορεί να μη ξέρεις για τα οφέλη του σωστού πρωινού στον οργανισμό σου. Διάλεξε κάτι υγιεινό που να συνδυάζει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες. Πρόσθεσε φρούτα ή λαχανικά.

Εξέφρασε τα συναισθήματα σου σε ένα αγαπημένο πρόσωπο

Προτίμησε την face to face κουβέντα ή έστω το τηλέφωνο απο ένα απλό μήνυμα στο facebook ή το instagram. Μίλησε με τους ανθρώπους που σ ενδιαφέρουν και μοιράσου τα συναισθήματά σου.

Διαλογισμός

Υπάρχουν πολλά είδη διαλογισμού και το καθένα προσφέρει κάτι διαφορετικό αλλά η βάση όλων είναι η ηρεμία, η αίσθηση του παρόντος και της ευγνωμοσύνης που σου δημιουργούν. Κανε την έρευνα σου και βρες ποιο είδος διαλογισμού σου ταιριάζει περισσότερο και αφιέρωνε 5’-30’ το πρωί ανάλογα με το πρόγραμμα σου, σ’αυτό.

Ευγνωμοσύνη

Προσπάθησε κάθε πρωί να γράφεις ή έστω να σκέφτεσαι απο τρία έως όσα περισσότερα μπορείς, πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων στη ζωή σου. Θα σου αλλάξει τη ζωή για πάντα και θα σε κάνει χαρούμενη και δυνατή.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: savoirville.gr

Ροή Ειδήσεων