• Αναζήτηση

Προκλητικός ο Λαγός: Ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Από την ασφάλεια των Βρυξελλών ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Γιάννης Λαγός συνεχίζει τις προκλήσεις.

Με αγωγή που κατέθεσε διά του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Πλεύρη στρέφεται κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για «παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας».

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει οχυρωθεί πίσω απο την ασυλία που του παρέχει το Ευρωκοινοβούλιο, αναφέρει ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου «προσέβαλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του».
Παράλληλα, επικαλείται και την προηγούμενη ιδιότητα της Προέδρου λέγοντας ότι «Προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο».

Ροή Ειδήσεων