Σε συνέχεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιήθηκαν στην οδό Νέδοντος, ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 θα πραγματοποιηθούν εργασίες για διαγραμμίσεις (διαβάσεις πεζών και θέσεις στάθμευσης).
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Νέδοντος στο τμήμα μεταξύ των οδών 23ης Μαρτίου – Κροντήρη και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης) για την υλοποίηση γίνονται με βάση τα όσα αναφέρονται στην 241/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών στην οδό Νέδοντος, θα υπάρξει τροποποίηση στις γραμμές του αστικού λεωφορείου ως εξής:
- Στη Γραμμή 1 του αστικού λεωφορείου, το δρομολόγιο με κατεύθυνση προς παραλία θα διέρχεται μέσω των οδών Αρτέμιδος – Κλαδά – Νέδοντος – Κροντήρη – Αριστομένους.
- Στη Γραμμή 2 του αστικού λεωφορείου, το δρομολόγιο με κατεύθυνση προς Νοσοκομείο θα διέρχεται μέσω των οδών 23ης Μαρτίου – Αρτέμιδος – Κλαδά – Νέδοντος – Κροντήρη – Αριστομένους.
- Στη Γραμμή 3 του αστικού λεωφορείου, το δρομολόγιο με κατεύθυνση προς ΟΣΕ θα διέρχεται μέσω των οδών Αρτέμιδος – Κλαδά – Νέδοντος – Κιλκίς – Αρτέμιδος.
- Στη Γραμμή 4 του αστικού λεωφορείου, το δρομολόγιο με κατεύθυνση προς Κορδία θα διέρχεται μέσω των οδών Μητρ. Μελετίου- Υπαπαντής – 23ης Μαρτίου – Αρτέμιδος – Κλαδά – Νέδοντος – Κροντήρη – Αριστομένους.
Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με την ισχύουσα σήμανση και να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν εναλλακτικές διαδρομές για την πρόσβαση στα οικεία μέρη.







