• Αναζήτηση

Πρωταθλήτρια η Μαρία Καζολέα του Ο.Α.Καλαμάτας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΟΛΕΑ ΣΤΟ Ε2 ΤΟΥ Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ

Την πρώτη θέση κατέλαβε η νεαρή αθλήτρια του Ο.Α.Καλαμάτας Μαρία Καζολέα, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε2, που διοργανώθηκε από τον Α.Ο.Α. Πατρών το διάστημα 28/10-1/11 2022. Η Μαρία μέχρι τον τελικό πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας όλων των αντιπάλων της 6-0, 6-0. Στον πρώτο γύρο υπερίσχυσε της Τσαρμποπούλου Βασιλικής (Α.Ο.Α.Πατρών), στον δεύτερο της Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνας (ΑΕΚ Τρίπολης), στα προημιτελικά της Ζυγούρα Άννας (Κ.Α.Αγρινίου) και στα ημιτελικά της Παλάζη Ιωάννας (Α.Ο.Α.Υελού). Στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Σιδηροπούλου Κων/νας (Α.Ο.Α.Ηλιούπολης) 6-4, 6-0.

Η Μαρία αγωνίστηκε και στα διπλά της ίδιας κατηγορίας κοριτσιών κάτω των 12, με συμπαίκτρια την Κρητικού Μυρτώ (Σ.Α. Ραφήνας). Στον πρώτο γύρο νίκησαν τις Παναγιωτοπούλου (Α.Ο.Α.Πατρών)- Χειλαδάκη (Χρυσός Ο.Α.) 6-1, 6-0 και στα ημιτελικά γνώρισαν την ήττα από τις Σιδηροπούλου (Α.Ο.Α.Ηλιούπολης) – Παλάζη (Α.Ο.Α.Υελού) 7-5, 7-6.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις ακαδημίες του Ο.Α.Καλαμάτας, το προπαιδικό τουρνουά κάτω των 10 στην Τρίπολη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και το τελαυταίο Ε3 Ενωσιακό τουρνουά κάτω των 12 και 16, που θα διοργανωθεί από τον Ο.Α.Κ. στις 12 και 13 Νοεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων