• Αναζήτηση

Πρώτη φορά σεξ μαζί του; | 8 tips για να υπάρξει και δεύτερη

Eδώ θα πούμε αλήθειες φίλη μου γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από την αλήθεια και την ειλικρίνεια γίνονται πράγματα που λέει και η Βάνα η Μπάρμπα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, λέω να καταπιαστούμε με το πολύ σημαντικό και κομβικό ζήτημα, του «πρώτη φορά σεξ με νέο σύντροφο»! Ναι το ξέρω. Είναι περίεργο, αμήχανο και ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει. Όσο κι αν τον θέλεις και όσο κι αν φαντασιώνεσαι να τον ρίξεις στο κρεβάτι και να του κάνεις… διάφορα περίεργα και πονηρά, η στιγμή που τελικά θα βρεθείτε οι δυο σας τσίτσιδοι ή έστω ελαφριά ενδεδυμένοι, φαντάζει σαν εφιάλτης. Όχι πια όμως, γιατί εμείς σου έχουμε κάποια tips τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο δύσκολο αυτό έργο που έχεις αναλάβει.

Κάνε γυμναστική: Εννοώ λίγες ώρες πριν το ραντεβού σας. Η κυκλοφορία του αίματος θα βελτιωθεί και τα νεύρα σου θα καλμάρουν. Το στρες ξάφνου θα ελαττωθεί και σίγουρα θα νιώσεις πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Ναι, ήρθε η ώρα να λάμψεις.

Επέλεξε εσώρουχα με τα οποία αισθάνεσαι άνετα: Ούτε φυσικά το βαμβακερό που προτιμάς τις δύσκολες μέρες του μήνα, ούτε και κάτι που πήρες από sex shop. Γενικά φόρεσε κάτι με το οποίο νιώθεις άνετα και κυρίως αυτοπεποίθηση. Βασικό!

giphy

Φρέσκαρε την αναπνοή σου:

Θέλεις να πάρεις ειδικό σπρέι; Θέλεις ακόμα και την οδοντόβουρτσά σου; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα οπότε είναι αδιάφορο πώς θα πετύχεις τη φρέσκια αναπνοή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει.

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων