• Αναζήτηση

Ψήφισε 14 ομάδες η Λίγκα και πέταξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ

Έκπληξη στο ΔΣ της Super League. Αν και όλα έδειχναν πως επικρατέστερο σενάριο ήταν να ψηφιστεί αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων σε 16 ή και σε 18 (!), τελικά οι ΠΑΕ με ψήφους 13-1 επέλεξαν να παραμείνουν 14 οι ομάδες και στο νέο πρωτάθλημα.

Μειοψήφησε ο Πανιώνιος, ο οποίος προφανώς επιθυμούσε την αναδιάρθρωση προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό έχοντας τερματίσει τελευταίος στα play out.

Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό, με την Λίγκα να πετά το μπαλάκι στην ομοσπονδία για να πάρει την τελική απόφαση για το πώς θα φτάσουμε στις 14 ομάδες. Θεωρητικά η πρόταση της διοργανώτριας αρχής είναι δεσμευτική, ειδικά εφόσον προήλθε με τόσο μεγάλη πλειοψηφία, αλλά την οριστική απόφαση καλείται να πάρει η ομοσπονδία στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής το μεσημέρι.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα φανεί αν υπάρχει κάποιου είδους μεθόδευση, με την λίγκα να ψηφίζει 14 ομάδες λόγω Nova (η οποία ήθελε ακριβώς αυτό) και την ομοσπονδία στη συνέχεια να το παίρνει πάνω της και να προχωρά σε αύξηση ομάδων ώστε να μην το χρεωθεί ο συνεταιρισμός.

Πηγή: sport-fm

Ροή Ειδήσεων