• Αναζήτηση

Πύργος: Θύμα επίθεσης εργαζόμενος από συνάδελφό του

Θύμα επίθεσης σε χώρο εργασίας φαίνεται πως έπεσε ένας νεαρός εργαζόμενος από συνάδελφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, το περιστατικό που συνέβη σε υπηρεσία του Πύργου, έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό ο 23χρονος, που έκανε την πρακτική του στην υπηρεσία αυτή, καθώς τυγχάνει σπουδαστής σε δημόσια δομή του Πύργου, δέχθηκε τόσο λεκτική, όσο και σωματική βία από μεγαλύτερο ηλικιακά εργαζόμενο εντός της υπηρεσίας, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε για ασήμαντη αφορμή.

Η υπηρεσία αναμένεται να κινήσει τις προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες και να διερευνήσει το περιστατικό με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ λόγω της φύσης της υπηρεσίας και της πρακτικής άσκησης του 23χρονου, η ΕΔΕ, όταν ολοκληρωθεί θα κατατεθεί σε δύο αρμόδια υπουργεία.

Ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση δεν κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το περιστατικό σε βάρος του ατόμου που του επιτέθηκε.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν και η εισαγγελική αρχή χωρίς ωστόσο να έχει προβεί μέχρι σήμερα σε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Ροή Ειδήσεων