• Αναζήτηση

Σχέσεις | 5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη κοπέλα που είχε ποτέ

Εντάξει, λίγο εγωισμό τον έχεις μέσα σου. Θέλεις να είσαι η καλύτερη κοπέλα που είχε ποτέ! Στην αρχή μιας σχέσης ψάχνεις να μάθεις λεπτομέρειες για την πρώην, που ξέρεις ότι σου κάνει κακό, για να δεις τι έκανε λάθος και πως ήταν γενικά. Μπαίνεις αμέσως στη διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο, με την πρώην.Επειδή όμως σε καταλαβαίνω, σου μάζεψα τις καλύτερες συμβουλές για μην σε ξεχάσει ποτέ, ο,τι και αν γίνει μεταξύ σας στο μέλλον.

Πες αυτό που εννοείς

Νομίζω ούτε και εσένα σου αρέσει να σου μιλάνε με μυστήρια, το ίδιο και οι άντρες. Θέλουν το ναι να σημαίνει ναι και το όχι, όχι. Τόσο απλό…

Είναι και αυτός άνθρωπος

Όπως εσύ, έχει και αυτός συναισθήματα. Μπορεί να μην τον δεις ποτέ να κλαίει και να τρώει σοκολάτες ταυτόχρονα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει νεύρα ή ότι είναι στεναχωρημένος. Δώσ’ του λίγο χρόνο και χώρο να του περάσει με την ησυχία του.

Να τον εκτιμάς

Πολλές φορές μετά από κάποιους μήνες μπορεί κάποιες κινήσεις να τις έχει δεδομένες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο άλλος δεν κοπιάζει γι’ αυτό που κάνει. Φρόντισε να τον ευχαριστείς μία στο τόσο για να νιώθει ότι τον εκτιμάς.

Μην τρελαίνεσαι για το πορνό

Όπως βλέπεις εσύ τον Ryan Gosling και σου τρέχουν τα σάλια, έτσι αυτός βλέπει την Sasha Grey. Είναι όλα απλά θέμα φαντασίωσης και δεν σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Το πρόβλημα θα το συναντήσει μόνο όταν πραγματικά έχει εθιστεί στο πορνό δηλαδή θα προτιμάει αυτό από το σεξ μαζί σου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Ροή Ειδήσεων