• Αναζήτηση

Σε αποφεύγει, σε «φτύνει», σε «γράφει» κι έχεις σκάσει;

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά εκεί έξω συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Ο κόσμος φοβάται να κάνει σχέσεις. Φοβάται τόσο πολύ που ακόμα κι όταν τις κάνει ένα σαράκι τον τρώει κάθε μέρα. Κάνω λάθος; Is it just me που λένε και στο χωριό μου; Και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν πάνω τους και φτάνει… ο φόβος μέχρι την κάλτσα κάθε που βρίσκονται μπροστά σε μια ευκαιρία για να κάνουν σχέση; Καλά το μαντέψατε. Τα έρμα τα αρσενικά. Δεν είναι ότι φοβούνται την δέσμευση. Είναι ορισμένες ειδικές συνθήκες των καιρών. O tempora o mores που λένε και στο άλλο χωριό.

Πολλοί από αυτούς θα σου λένε ότι θέλουν απίστευτα πολύ να είναι δεσμευμένοι. Όμως ο οργανισμός τους απορρίπτει την πιθανότητα σαν όργανο που μόλις μεταμοσχεύθηκε. Κάτι μέσα τους λειτουργεί σαν τα πόδια του αλόγου. Κι επειδή σε έχει φάει κοπελιά η απορία και το Γιατί, θα σου εξηγήσω τι χρειάζεται να υπερκεράσεις για να πιεις νερό από την πηγή.

1. Φόβος της απόρριψης. Σου ακούγεται παράξενο γιατί πιστεύεις ότι του έδειξες με πάσα σαφήνεια ότι ανταποκρίνεσαι στο κάλεσμα του. Όμως κι αυτός κουβαλάει παρελθόν. Αμαρτίες προηγούμενων γυναικών παιδεύουσι επόμενες. Για να παραφράσω το ρητό. Κι επειδή έχει χορτάσει από Χ τώρα έχει οχυρωθεί λες και βρίσκεται στη μέση του τυφώνα. (οι παρομοιώσεις μου σε αυτό το κείμενο είναι από άλλον πλανήτη).

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων