• Αναζήτηση

Σε κατάσταση σοκ 11χρονος στην Πάτρα – Δέχθηκε μπουνιές από «συμμορία» ανηλίκων

Ολοένα και περισσότερες καταγγελίεςγια βία και επιθέσεις σε ανήλικους, στην Πάτρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ίδια ώρα που η Αστυνομία δεν φαίνεται να έχει ακόμη εκπονήσει κάποιο σχέδιο δράσης, όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος των Αστυνομικών της Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας, δήλωσε χθες στον Peloponnisos FM 104,1 πως «απαιτείται η ηγεσία της τοπικής ΕΛΑΣ να υλοποιήσει κάποιο επιχειρησιακό πλάνο, ώστε να μην έχουμε σοβαρότερα περιστατικά βίας, όπως αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μάς κάνουν πρωτοσέλιδο»!

 

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Πελοποννήσου» για μπαράζ επιθέσεων «συμμοριών» ανηλίκων ρομά και των λεγόμενων «γκάνγκστερς» μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων που σχηματίζουν ομάδες και επιτίθενται σε συνομήλικούς τους, η «Π» φέρνει στο προσκήνιο ένα ακόμη επεισόδιο, αυτή τη φορά από την περιοχή της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας.

Η γιαγιά 11χρονου περιγράφει στην «Π» τον εφιάλτη που έζησε το παιδί όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ανήλικα ρομά: «Ο εγγονός μου πήγε στο super market με 5 ευρώ πάνω του, για να αγοράσει κάποια είδη. Εξω από το κατάστημα ήταν τρεις ρομά, δύο μικροί και ένας πιο μεγάλος. Τον προκάλεσαν με ερώτηση, ο εγγονός μου επιτάχυνε και προσπάθησε να φύγει, για να μπει γρήγορα μέσα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Δέχθηκε μπουνιές στην πλάτη, ευτυχώς δεν έπεσε κάτω και την τελευταία στιγμή – πριν η επίθεση συνεχιστεί- μπήκε μέσα. Εντρομος φώναξε τον παππού του, μιλήσαμε με την Αστυνομία, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς! Μάλιστα ο άνδρας μου κατέβηκε κάτω, μισή ώρα μετά το συμβάν, και οι τρεις ανήλικοι ρομά κάθονταν στο ίδιο σημείο, λες και δεν έτρεχε το παραμικρό! Τα πλησίασε και με άγριο ύφος ρώτησε για την επίθεση στον εγγονό μου και τότε έφυγαν τρέχοντας. Ο εγγονός μου σήμερα φοβάται ακόμη και στο σχολείο να πάει. Είναι μαθητής Ε’ Δημοτικού.Πήγε με συνοδεία έστω κι αν είναι κοντά στο σπίτι μας».

Ροή Ειδήσεων