• Αναζήτηση

Σφαγή: «Η ΝΔ έστησε τη Νίκη» λέει ο Βελόπουλος -«Φέρε στοιχεία, είναι τόσο γνήσια όσο τα “χειρόγραφα του Ιησού”»

Πολύ έντονη αντιπαράθεση έχει ξεκινήσει μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου και του κόμματος «Νίκη», μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Τη «σπίθα» της κόντρας άναψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στο Real fm, δεν ήθελε καν να αναφέρει το όνομα της «Νίκης», μιλώντας για «κομήτη» που έφερε η ΝΔ για να ανακόψει την πορεία του κόμματός του.

Βελόπουλος: Δεν είναι κόμμα η «Νίκη» -Στήθηκε από τη ΝΔ
«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στη βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ γιατί τη βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμμα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης, που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία», δήλωσε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος για τη «Νίκη».

«Δεν μπορείς να προμοτάρεις κάποιον από το πουθενά τόσο πολύ. Η προβολή που έχουμε είναι υποδεέστερη αυτών», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Νίκη: «Τα στοιχεία του Βελόπουλου συναγωνίζονται σε γνησιότητα τις επιστολές του Ιησού»
Η «Νίκη», που έφτασε πολύ κοντά στο να συγκεντρώσει το 3% των ψήφων και να πετύχει την είσοδο στη Βουλή, απάντησε στα παραπάνω, μέσω ανακοίνωσης, στην οποία καλεί τον Κυριάκο Βελόπουλο να «φέρει στη δημοσιότητα τα “στοιχεία” του», εξαπολύοντας «πυρά» πως «συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα “χειρόγραφα του Ιησού”».

«Κάκιστη η επιλογή του κ. Βελόπουλου να υποβαθμίσει την δημοκρατική γνώμη 172.000 Ελλήνων, οι οποίοι γνωρίζουν σαφώς τις επανειλημμένες και ξεκάθαρες δημόσιες δηλώσεις μας, ότι η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται επ’ ουδενί λόγω να συνεργαστεί μαζί της. Θα το επιβεβαιώσει στον ίδιο τον κ. Βελόπουλο και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης-Βελόπουλος», προσθέτει στην ίδια ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση, η «Νίκη» συνεχίζει να εξαπολύει «μύδρους», αναφέροντας:

«Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. ”Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου”; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του ”Ιησούς και Δίας” μάς έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δεν μπορεί να αυτοτιτλοφορείται ”ορθόδοξος”.

Προτείνουμε στον κ. Βελόπουλο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δικών του θέσεων, αφήνοντας κατά μέρος την υπηρεσία του στα εκλογικά συμφέροντα της ΝΔ, που είναι να φιμώσει και να διαστρεβλώσει τη φωνή της Νίκης. Πόσο δύσκολο του είναι να κάνει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα;

”Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται”, λέει ο Λαός μας.

Στις 25 Ιουνίου ο χρόνος αυτός τελειώνει. Στις 25 Ιουνίου έρχεται η Νίκη του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Η Νίκη μπαίνει στη Βουλή και οι αλήθειες θα ακούγονται πεντακάθαρα».

Πηγή: www.iefimerida.gr

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων