• Αναζήτηση

Σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε, ανάλογα με το ζώδιό του!

Πώς θα καταλάβεις ότι το πάθος και η αγάπη του/της συντρόφου σου χάθηκε; Η αστρολογία έχει τις απαντήσεις για το αν ο/η σύντροφός σου θέλει να δώσει ένα τέλος στο δεσμό σας. Πριν έρθει το τέλος στη σχέση σου, μάθε ποια σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε ανάλογα με το ζώδιό του ή ποιες κινήσεις υποδεικνύουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ίσως αν δεις αυτές τις αλλαγές στη συμπεριφορά του/της, να προλάβεις να αντιδράσεις. Μάθε ποια τα σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε, σύμφωνα με το ζώδιο του.

Κριός

Αν δεις ότι δε σου τηλεφωνεί, δε σου στέλνει μηνύματα, δεν επιμένει να σε δει, κάτι πάει στραβά με τον Κριό σύντροφο. Δεν είναι στο χαρακτήρα του να μην εκδηλώνει αυτά που νιώθει και δεν έχει μάθει φυσικά να κρύβεται. Εύκολα σε έναν Κριό θα καταλάβεις ότι έρχεται το τέλος στο δεσμό σας, γιατί δεν έχει μάθει να υπομένει και να προσπαθεί να σώσει μια σχέση. Αν εκείνος ο αυθορμητισμός έχει εξαφανιστεί από τη συμπεριφορά του, ίσως να μην μπορείς να σώσεις κάτι και να του αλλάξεις γνώμη. Αν μέχρι πριν λίγο καιρό σου τηλεφωνούσε και σου έλεγε κατέβα λίγο να σε δω, χωρίς να σε προειδοποιεί ότι θα περάσει από το σπίτι σου, ενώ τώρα πια όχι, τότε έχουν χαθεί όλα.

Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι ο αγαπημένος σου Ταύρος δύσκολα θα δώσει ένα τέλος στη σχέση σας. Είναι χαρακτήρας σταθερός και έχει μάθει να δίνει τη μάχη μέχρι τέλους. Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά, σου κρούει τον κώδωνα μέρες ή και μήνες ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, μπορεί και να σου το πει ευθέως ότι δεν αντέχει μια κατάσταση. Το ότι δεν έχει μάθει να κρύβεται, σε διευκολύνει για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Τα πρώτα σημάδια έρχονται όταν δε θέλει να βγει, χάνει την όρεξή του και έχει μια στάση ενοχική, σίγουρα αισθάνεται τύψεις που άλλαξαν τα αισθήματά του για εσένα. Το να μη σε κοιτάζει στα μάτια όταν σου μιλάει, πρέπει σίγουρα να το λάβεις υπόψη σου και να… επιληφθείς του θέματος επειγόντως.

Δίδυμοι

Είναι ένα ζώδιο που εάν θέλει να σε χωρίσει, θα το καταλάβεις αμέσως. Ενώ σε άλλους τομείς στη ζωή του είναι κάπως κλειστός χαρακτήρας και δύσκολα θα μάθεις κάτι για αυτόν, στο θέμα του χωρισμού είναι σαν ανοιχτό βιβλίο. Πώς θα το καταλάβεις; Θα σταματήσει να σου τηλεφωνεί, βρίσκει δικαιολογίες να μην σε δει το βράδυ, τα λόγια που θα σου λέει είναι απότομα, γκρινιάζει με το παραμικρό και πάντα έχει… πονοκέφαλο όταν μιλάει μαζί σου. Αν θέλεις να τον κερδίσεις ξανά, μην του πας κόντρα. Δώσε του την ελευθερία του, μην τον καταπιέσεις και δώσε χρόνο να σκεφτεί για εσάς. Δε χάνεις κάτι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αρχίζει να εμφανίζει σημάδια χωρισμού όταν θα τον πιάσεις να σου λέει ψέματα χωρίς λόγο, να ξεσπά πάνω σου τα νεύρα του για δικά του θέματα, να του φταίει ό,τι και αν κάνεις και να φτάσει στα όρια νευρικής κρίσης, με την παρουσία σου. Ακόμα, αν δε θέλει τις γνωστές αγκαλίτσες και φιλάκια και ζητά να κοιμηθεί μονός του, τότε σίγουρα το έχει πάρει απόφαση: Να σε χωρίσει. Εσένα σε ρώτησε όμως; Αν θέλεις να τον κερδίσεις ξανά φέρσου όσο πιο συναισθηματικά μπορείς, πρόσφερέ του ασφάλεια και κάνε του δωράκια σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θα νιώσει τύψεις, αν σε χάσει τελικά.

Λέων

Ξαφνικές έξοδοι, χωρίς να σε παίρνει μαζί. Καινούργια ρούχα στην ντουλάπα του, που ούτε καν γνωρίζεις ποτέ τα αγόρασε. Αλλαγές στην εμφάνισή του και καμία σημασία σε εσένα. Είσαστε μέσα στο ίδιο σπίτι και είναι σαν να μην υπάρχεις. Έχεις γίνει φάντασμα για αυτόν. Ξεχνά ό,τι έχει να κάνει μαζί σου, ακόμα και το αγαπημένο σου άρωμα. Ο χωρισμός έρχεται. Και φυσικά εσύ δε θέλεις να χωρίσετε. Τι κάνεις; Κάνε του δώρο ένα ταξιδάκι μακριά από όλους, στο ρομαντικό Παρίσι. Αν σου πει όχι, τότε άφησέ τον για ένα διάστημα τελείως μόνο του, να σε νοσταλγήσει.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: zwdia24.gr

Ροή Ειδήσεων