• Αναζήτηση

Σμυρνιώτης: «Σε τέλμα η Τρίπολη. Ανικανότητα και πασαλείμματα από τα δημοτική αρχή Τζιούμη. Δεν μπορούν να τελειώσουν ούτε μια πλατεία»

Με μία μεγάλη συγκέντρωση κόσμου, στο κέντρο της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά» του υποψηφίου Δημάρχου, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.

Αρχικά, τελέστηκε ο Αγιασμός των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.

Παρόντες ήταν –μεταξύ άλλων – ο βουλευτής Κώστας Βλάσης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωστόπουλος, ο πρώην Υπουργός Νίκος Καλτεζιώτη, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πολιτευτής Απόστολος Σπυρόπουλος και οι δύο Αντιπεριφερειάρχες από την Αρκαδία.

Στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος είπε… «Το σημερινό δυναμικό παρών, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για νίκη από την πρώτη Κυριακή για να αποκτήσει ο Δήμος μας προοπτική και προκοπή.

Ενωθήκαμε για να πάμε μπροστά. Ενώσαμε ιδέες και εμπειρίες για να συντάξουμε το πρόγραμμά μας.

Ως Δήμαρχος κατασκεύασα έργα πάνω από 30.000.000 ευρώ, τότε με μνημόνια και περικοπές και με πραγματική θητεία λιγότερη από 3,5 ετών.

Αντίθετα, οι πληρωμές του κ. Τζιούμη δεν ξεπερνούν τα 9.000.000 ευρώ σε μια πλήρη θητεία και ε ισχυρή ανάπτυξη της χώρας.

Λίγα μέτρα πίσω μου υπάρχει ζωντανή η εικόνα του τέλματος. Η πλατεία Αγίου Βασιλείου είναι ημιτελής μετά από περίπου δύο χρόνια. Δεν υπάρχει άλλος Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα να μην μπορεί να ολοκληρώσει μια πλατεία σε τόσο διάστημα.

Δεν μπορεί  στα εύκολα, πως μπορεί να πέτυχει στα δύσκολα.

Έργο σύμβολο της αποτυχημένης διοίκησης του το κολυμβητήριο και οι δρόμοι της πόλης.

Ο κ. Τζιούμης πέτυχε στις προεκλογικές εξαγγελίες της τελευταίας στιγμής. Δεν υπήρξε άλλος Δήμαρχος που εξήγγειλε τόσα πολλά σε τόσες λίγες ημέρες. Άρπα κόλα ασφαλτοστρώσεις.

Ακόμα κι αν τώρα στην τούρλα του Σαββάτου, θυμήθηκε να κάνει έργα, εμείς δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος για τους δρόμους.

Έχει χαθεί στο δάσος της ανικανότητάς του ο κ. Τζιούμης. Και δεν ξέρει και δεν μπορεί. Όλοι είχαμε την πρόθεση να τον βοηθήσουμε το 2019, αλλά εκείνος αποσωνόμενος στο Δημαρχείο αρνείται να διαβουλευτεί.

Σε κάποιές περιπτώσεις, δεν κατάφερε να προχωρήσει έτοιμα έργα από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δημήτρη Παυλή.

Δεν κάνει δουλειά παντού, κάνει πασαλείμματα παντού.

Οι επενδύσεις στη ΒΙΠΕ φέρουν την υπογραφή του Κώστα Βλάση που σήμερα μας τιμά με την παρουσία του. Κι αυτές ο κ. Τζιούμης τις εμφανίζει ως δικές του.

Για τα υπονοούμενα του κ. Τζιούμη, ότι κάποιοι θέλουν να ξεχρεώσουν. Δεν θα έκανα αυτή την αναφορά αν δεν γινόταν αυτή η προσβλητική του αναφορά στα εγκαίνια. Επειδή, όλοι γνωριζόμαστε του λέω ότι εμείς δεν βρεθήκαμε σε λίστες αδικαιολόγητου ή παράνομου πλουτισμού, τύπου Λαγκάρντ. Εμείς ποτέ δεν καθίσαμε στο εδώλιο κατηγορούμενοι για απάτη κατ’ εξακολούθηση δημόσιου φορέα ούτε σπεύσαμε να καταβάλλουμε το πόσο που καρπωθήκαμε για να αποφύγουμε την ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Πόσους γνωστούς και φίλους ξελάσπωσε, ξεχρέωσε με το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων επί θητείας του;

Εκλογή της παράταξης μας σημαίνει ότι τον δήμο διοικούν οι εκλεγμένοι και όλοι όσοι τίθενται στην κρίση σας και όχι οι παρασύμβουλοι, όχι οι παρασυνεργάτες και όχι οι παρατρεχάμενοι.»

Ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

https://www.kalimera-arkadia.gr/

 

Ροή Ειδήσεων