• Αναζήτηση

Σοκ στην Κόρινθο: Βεβήλωσαν 100 τάφους στο κοιμητήριο Εξαμιλίων (photos)

Δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος, βρέθηκε στο κοιμητήριο Εξαμιλίων και είδε από κοντά τις τραγικές εικόνες και τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν άγνωστοι, σπάζοντας τα μάρμαρά και βεβηλώνοντας 100 τάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ομάδα 12 ατόμων εισήλθε μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (20/04) στο νεκροταφείο και με βαριοπούλες έσπασαν πολλούς τάφους. Στο νεκροταφείο υπάρχει καθημερινή περιπολία από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ωστόσο, η βάρδια τους ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα, κάτι που όπως φαίνεται, ήταν γνωστό στους βέβηλους.

Ο Βασίλης Νανόπουλος αναφέρει:

«Η ιεροσυλία που έγινε σήμερα στο νεκροταφείο Εξαμιλίων με τη βεβήλωση 100 περίπου τάφων ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ. Οι δράστες θα συλληφθούν από την Αστυνομία και θα τιμωρηθούν όπως προβλέπει ο νόμος. Από αύριο οι ώρες φύλαξης του νεκροταφείου από το δήμο παρατείνονται μέχρι τη δύση του ηλίου , η περίφραξη του χώρου και η επίβλεψη το συντομότερο δυνατόν αναβαθμίζονται. Πρόσθετα μέτρα θα συζητηθούν στο χώρο αύριο 12.00 από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς .».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μά

Ροή Ειδήσεων