• Αναζήτηση

Σοκαριστικό βίντεο με ανήλικες στη Γλυφάδα: Κορίτσι χαστουκίζει συνομήλική της -«Πέσε στα γόνατα για να μη γίνει θέμα»

 

Σοκ έχει προκαλέσει ένα ακόμη περιστατικό βίας με δύο ανήλικες, στη Γλυφάδα, έπειτα από σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο σχετικό απόσπασμα παρουσιάζεται μια αντιπαράθεση μεταξύ δύο κοριτσιών, το περασμένο Σάββατο, με τη μία να επιτίθεται λεκτικά στη συνομήλική της και να απαιτεί να πέσει στα γόνατα, προκειμένου να λήξει το θέμα για το οποίο τσακώνονταν.

Κατά τη διάρκεια του σκηνικού, τα δύο κορίτσια είναι περικυκλωμένα από συνομήλικούς τους, που δεν κάνουν κάτι για να εκτονωθεί η κατάσταση και τραβάνε βίντεο, ενώ ακούγονται και αγόρια που ανταποκρίνονται θετικά σε όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Ο διάλογος των δύο κοριτσιών -«Πέσε στα γόνατα για να μη γίνει θέμα»

Θύμα: Τι λες για εμένα;
Θύτης: Για να λήξει το θέμα, έτσι, στα γόνατα. Στα γόνατα τώρα, για να μη γίνει θέμα. Τώρα σου λέω, στα γόνατα.
Θύμα: Γιατί να πέσω στα γόνατα;
Θύτης: Κατάλαβες τι σου λέω; Στα γόνατα.
Το θύμα της λεκτικής βίας αρχικά δεν υπακούει, όμως εν συνεχεία «συμμορφώνεται», έπειτα από ένα δυνατό χαστούκι που δέχτηκε.

 

 

Δείτε το βίντεο του lamiafm1

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων