• Αναζήτηση

Στ. Κασσελάκης: Σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε ότι σήμερα είναι μια γιορτή τη Δημοκρατίας ενώ είπε ακόμα μεταξύ άλλων ότι σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε.Πρόετρεψε τον κόσμο να ψηφίσει και υπογράμμισε ότι είναι συγκινημένος «για τη μεγάλη εμπστοσύσνη του κόσμου[…] για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία». Κατέληξε λέγοντας ότι «την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ».

Συγκεκριμένα δήλωσε «σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους ή και λιγότερο να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας, με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

»Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία. Και αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ».

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων