• Αναζήτηση

Στα προημιτελικά του Ε1 της Λάρισας η Βάσια Μιχαλοπούλου

Στη Λάρισα αγωνίστηκαν το προηγούμενο 4ήμερο, οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Βάσια Μιχαλοπούλου και Μαρία Καζολέα.

Η Βάσια έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στην κατηγορία κάτω των 14, προσθέτοντας σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης. Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Λυκάκη Μαρίας( Ο.Α.Πετρούπολης) 6-1, 6-4, και στον δεύτερο της Παπαδιονυσίου Χρυσοπηγής του ίδιου Ομίλου 6-4, 4-6, 6-3. Στα προημιτελικά αγωνίστηκε εναντίον της Ουσταμπασίδου Κατερίνας (Ο.Α.Λιτοχώρου) από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-3. Η Βάσια, έπαιξε και στα διπλά με συμπαίκτρια την Αμουργιανού Χριστίνα (Ο.Α.Πετρούπολης) με την οποία δεν κατάφεραν να προκριθούν στον δεύτερο γύρο, αφού έχασαν από τις Ρεντούμη (Σ.Α.Ραφήνας) – Πέτσουλα (Α.Σ.Α.Γρεβενών) 6-7, 6-3, 10-4.

        Τέλος, η Μαρία Καζολέα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των μονών από την Βολονάκη Κων/να (Α.Ο.Α.Αττικός Ήλιος) 6-2, 6-4 και στον ίδιο γύρο των διπλών, με συμπαίκτρια την Παζαρά (Α.Ο.Α.Αστέρας Θεσσαλονίκης) από τις Παπαδοπούλου (Ο.Α.Βόλου) – Παπαγεωργίου (Α.Σ.Απόλλων Καλύμνου) με 6-2, 6-7, 10 -8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις νεαρές αθλήτριες, που προπονούνται υπό τις οδηγίες Καλογερόπουλου Παναγιώτη, το Ε2 κάτω των 12 & 14, που θα διεξαχθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων