• Αναζήτηση

Στα Προκριματικά του IMG FUTURES STARS, με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών του κόσμου, η Καλαματιανή Μαρία Καζολέα

Το δικό της όνειρο θα κυνηγήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 19-20/3 /2022 η 11χρονη αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Καλαμάτας. Η Μαρία θα συμμετάσχει στα γήπεδα του TATOI TENNIS CLUB σε ένα άκρως απαιτητικό τουρνουά με τη συμμετοχή των καλύτερων 8 αθλητριών της Πανελλήνιας κατάταξης των κοριτσιών κάτω των 12, για να διεκδικήσει τη μία και μοναδική κάρτα ελευθέρας συμμετοχής που διατίθεται μέσω αυτών των αγώνων, για τη συμμετοχή στο IMG FUTURES STARS, που θα διεξαχθεί στις ίδιες εγκαταστάσεις το διάστημα μεταξύ 25/4-1/5/2022.

Αν τα καταφέρει η Μαρία να πάρει την πρώτη θέση θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί με τις καλύτερες 48 αθλήτριες του κόσμου κάτω των 12, βιώνοντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Κατά τ’ άλλα ο Ο.Α.Κ. θα διοργανώσει το επόμενο Σαββατοκύριακο το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου Ε3 με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών. Στη κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 θα αγωνιστούν οι Βάσια Μιχαλοπούλου και Λήδα Μπλουγουρά. Στα αγόρια κάτω των 16 θα συμμετάσχει ο Παναγιώτης Νικολόπουλος και στα αγόρια κάτω των 12 ο Όμιλος θα εκπροσωπηθεί από τους Παναγιώτη Λαχανά και Ανδρέα Γκόνη.

Προσκαλούμε τα μέλη μας και τους φιλάθλους του τένις να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα παιδιά μας!!

Ροή Ειδήσεων