• Αναζήτηση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση για τη μια υπόθεση, κρατούμενος για την άλλη

Ελεύθερος με μεγάλη εγγύηση και όρους για τη μια υπόθεση αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ωστόσο παραμένει κρατούμενος για την άλλη.

Καθώς οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για την εμετική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι καταιγιστικές, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αφέθηκε ελεύθερος με όρους και μεγάλη χρηματική εγγύηση για την υπόθεση που αφορούσε στα βίντεο με την πρώην σύντροφό του, κόρη φιλικού του ζευγαριού, αλλά παραμένει κρατούμενος για τη νέα μήνυση που υπεβλήθη χθες.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ από τον Απόστολο Λύτρα για λογαριασμό πελάτισσάς του, η οποία μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του Παναγιωτόπουλου αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο που είχε αναρτήσει ο παρουσιαστής στο Διαδίκτυο, ο ανακριτής αποφάσισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν αφέθη ελεύθερος. Παραμένει υπό κράτηση, καθώς οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις είναι πράγματι καταιγιστικές και μια νέα μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του χθες. Για το ίδιο ακριβώς αδίκημα με το προηγούμενο.

Εις βάρος του άσκησε νωρίτερα ο εισαγγελέας και πάλι ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλικη ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση,με σκοπό βλάβης άλλου.

 

Ροή Ειδήσεων