• Αναζήτηση

Στη Γενική Διεύθυνση Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

Στη Γενική Διεύθυνση Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, μετέβη τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος όπου συναντήθηκε με την αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της εν λόγω Διεύθυνσης Γεωργία Καστραντά με την οποία συζήτησαν για τις μελέτες αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Παμίσου. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μεσσήνης ενημερώθηκε για την έγκριση του μελετών 1ου σταδίου της σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτες αντιπλημμυρικής προστασίας του Ποταμού Παμίσου από το φράγμα του Άρι – Μεσσήνη – Εκβολές στη θάλασσα και μελέτες περιβαλλοντικής αξιοποίησης εκβολών και παρόχθιας ζώνης μέχρι την είσοδο τα Μεσσήνης καθώς και της εκβολής στο Κουλντούκι Μπούκας Μεσσήνης», αλλά και για την πορεία συνέχισης των μελετών.
Ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε στην κα Καστραντά την μεγάλη αξία του έργου, καθώς θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την περιοχή και θα δώσει την δυνατότητα αξιοποίησης της παρόχθιας ζώνης του Παμίσου μέχρι την εκβολή του.
Η αναπληρώτρια Διευθύντρια σημείωσε από την πλευρά της ότι δόθηκε εντολή από την Υπηρεσία στην μελετητική ομάδα να συντάξει τις οριστικές μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης, τα οποία εκτιμάται ότι θα έχουν περατωθεί σε 8 μήνες περίπου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων