• Αναζήτηση

Στην Καλαμάτα ξέρουμε και από Vespa… Kalamata ride

Το Vespa Club Piraeus και το Vespa Club Kalamatas σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας ενώνονται και πραγματοποιούν μια μοναδική απόδρασή από την καθημερινότητα με προορισμό την μαγευτική πόλη της Καλαμάτας. Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας υποστηρίζει αυτή τη μεγάλη συνάντηση καθώς πρόκειται για ακόμα μια δράση εξωστρέφειας και προβολής η οποία μάλιστα έρχεται να ενισχύσει την κινητικότητα στην πόλη στις αρχές της θερινής σαιζόν.

Οι φίλοι και λάτρεις της Vespa θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και περιήγησης στην πόλη ενώ παράλληλα θα προσφέρουν θέαμα και θα αναδείξουν τις ομορφιές της. Όσοι δεν συμμετέχουν θα έχουν σίγουρα την ευκαιρία να δουν τα θρυλικά δίκυκλα στους δρόμους της πόλης απολαμβάνοντας εικόνες που φέρουν αέρα εποχής.

Η προβολή της Καλαμάτας λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης οδηγών Vespa θα είναι μεγάλη καθώς θα γνωρίσουν τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, θα ξεναγηθούν σε αυτήν, και στην συνέχεια θα μεταφέρουν την εμπειρία τους. Στο πλαίσιο της εξόρμησής τους στην Καλαμάτα έχει διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης, στον Ταΰγετο, στην Νέδουσα, συναντήσεις, party και συναυλία.

Οι επισκέπτες οδηγοί Vespa θα πραγματοποιούν τις εγγραφές στους στον οικίσκο της προβλήτας του λιμένος Καλαμάτας (Φαρών & Ναυαρίνου) ώστε να υπάρχει μια επίσημη καταγραφή του αριθμού των συμμετεχόντων. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή 31 Μαΐου (9.00 – 21.00) και το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 9.00 έως τις 11.00 το πρωί.

Ροή Ειδήσεων