• Αναζήτηση

Στην Καρδαμύλη ο 12ος Taygetos Challenge

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 11ου Taygetos Challenge τον Μάρτιο του 2022 με ρεκόρ συμμετοχών αθλητών, σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Μάνης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνεται o 12ος Taygetos Challenge, διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος, στην Καρδαμύλη Δυτικής Μάνης στις 25 και 26 Μαρτίου 2023, με 4 + 1 αγωνίσματα.

To Taygetos Challenge είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Ταΰγετο, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο κοντά στην ημερομηνία της 25ης Μαρτίου. Ο αγώνας έχει ως στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μάνης και την “άγνωστη” αυτή πλευρά του Ταϋγέτου, καθώς συνδέει κάποια από τα ομορφότερα και αρχαιότερα μονοπάτια της περιοχής, τα οποία ξεκινούν και καταλήγουν στην Καρδαμύλη (εκκίνηση και τερματισμός αγώνα).

Το “TaygetosChallenge” παρέχει την επιλογή των παρακάτω 4+1 αγωνισμάτων:

  • Marathon 37 χλμ με θετική υψομετρική 2.154μ.
  • Experience 20 χλμ με θετική υψομετρική 1.089μ.
  • Basic 10 χλμ με θετική υψομετρική 460μ για όσους ξεκινούν τώρα το ορεινό τρέξιμο.
  • Fun 5χλμ με θετική υψομετρική 201μ. HFun διαδρομή κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται. Διασκέδαση και απόλαυση σε μια ήπια διαδρομή γύρω από την Καρδαμύλη.
  • VerticalSpeed – 650μ. με θετική υψομετρική 150μ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 10 Μαρτίου 2023.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.taygetoschallenge.com/

Ροή Ειδήσεων