• Αναζήτηση

Στην κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα στην Τρίπολη ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παραστεί στην κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος έχασε τη ζωή του από την συντριβή του Phantom νότια της Ανδραβίδας.

 

Νωρίτερα σήμερα, λίγα λεπτά με την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςεξέφρασε την οδύνη του, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Μάριος Τουρούτσικας: Στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης η κηδεία – Στο Πικέρνι η ταφή

Στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης (2/2/2023) θα τελεστεί η κηδεία του 29χρονου Υποσμηναγού Ιπταμένου, Μάριου Τουρούτσικα, στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης.

 

Ακολούθως, η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη στο Πικέρνι Μαντινείας.

Αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης.

Ροή Ειδήσεων