• Αναζήτηση

Στην Τρίπολη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Επαφές με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων (video)

Στο πλαίσιο των καθημερινών του συσκέψεων και επαφών με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στην Αρκαδική πρωτεύουσα την Τρίτη 15 Μαρτίου.

 

Ο κ. Χαρδαλιάς όπως ανέφερε συνομίλησε με τους αξιωματικούς και τους στρατεύσιμους έτσι ώστε τα στελέχη του υπουργείου να γίνονται καλύτερα, να δίνουν λύσεις πρακτικές σε καθημερινά προβλήματα και να προσπαθούν μέσα από την συνεργασία να θεραπεύουν μεγάλες ή μικρές παθογένειες πολλών ετών.

Συναντήσαμε στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού τον Υφυπουργό ο οποίος ευγενικά μας παραχώρησε μία δήλωση, χωρίς όμως να θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις μας.

Το πρόγραμμα του υφυπουργού στην Τρίπολη μεταξύ άλλων περιλάμβανε την επίσκεψή του στην Μεραρχία Πεζικού, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολη, η οποία σημειωτέον σήμερα υποδέχθηκε νέα σειρά οπλιτών.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς όπως ανέφερε θα συναντήσει τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Σκαντζό Μανώλη και τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στην Λέσχη Αξιωματικών.

Ροή Ειδήσεων