• Αναζήτηση

Στο «μικροσκόπιο» της κυβέρνησης το νοσοκομείο της Καλαμάτας

Το νοσοκομείο της Καλαμάτας, που διοικεί από το φθινόπωρο η Ελένη Αλειφέρη, βρίσκεται, όπως και άλλα νοσοκομεία της χώρας, σε τροχιά παρακολούθησης από την κυβέρνηση σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σχετικές καταγγελίες σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια.

Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί, ισχυρίζονται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο νοσοκομείο, στο οποίο η κ. Αλειφέρη προεδρεύει, παίρνοντας την σκυτάλη από τον προκάτοχό της κ. Μπέζο.

Η επιλογή της κ. Αλειφέρη έγινε από στελέχη που είχαν επενδύσει πολλά σε εκείνη και λόγω της επιτυχημένης πορείας της στην αυτοδιοίκηση. Η ίδια καλείται να δικαιώσει την στήριξη στο πρόσωπό της και η πορεία του νοσοκομείου παρακολουθείται στενά μετά και από όσα ακούγονται στην Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο επισκέφτηκε προ ημερών και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης διήμερης επίσκεψης στην Καλαμάτα, που βασικό σκοπό είναι την ενημέρωση για το πρόγραμμα εμβολιασμού στην περιοχή αλλά και γενικότερα την διαχείριση θεμάτων υγείας.

Στην αξιολόγηση των νοσοκομείων της χώρας που γίνεται από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας το συγκεκριμένο νοσοκομείο βρίσκεται ψηλά στη λίστα καθώς το κλίμα μεταξύ του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού δείχνει γκρίνια και κατ’ άλλους στασιμότητα σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν αναλάβει καθήκοντα η κ. Αλειφέρη.

Ροή Ειδήσεων