• Αναζήτηση

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών Γυναικών & Κύπελλο U21 θα συμμετέχει ο Παμμεσσηνιακος Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ με 5 αθλητές και αθλήτριες

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών Γυναικών & Κύπελλο U21 θα συμμετέχει ο Παμμεσσηνιακος Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ με 5 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε το προσεχές Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιουλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γέρακα, στο Γέρακα Αττικής.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: η Μιχοπούλου Μάρα στα -54Κg. στις Νεανίδες, ο Άγγελος Μπάλλας στα +70Kg. στους Έφηβους, ο Δημήτριος Σμυρνιός στα -57Kg. στους Έφηβους, ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα -70Kg. στους Έφηβους και ο Φώτης Αντωνόπουλος στα -76 στους Νέους Άνδρες. Οι παραπάνω αθλητές/τριες θα πάρουν μέρος στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος). Την αποστολή θα συνοδεύσει ο εκπαιδευτής του συλλόγου Ιωάννης Μπούρας, καθώς και οι γονείς των αθλητών.

Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης & Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγο πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα: «Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο κίνητρο της συνεχούς βελτίωσης. Κυρίαρχος στόχος μας είναι να απολαύσουμε την όλη διαδικασία, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερο μας εαυτό. Να γυρίσουμε γεμάτοι εμπειρίες και συναισθήματα. Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι οι όποιες επιτυχίες των αθλητών μας επιβραβεύονται με μόρια για την είσοδο τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και βέβαια αποτελούν πρόκριση για το προσεχές Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα».

Ροή Ειδήσεων