• Αναζήτηση

Στον Δήμαρχο Σπάρτης οι Απόδημοι και Επαναπατρισθέντες δημότες

Η άριστη και αγαστή συνεργασία του Δήμου Σπάρτης και του Συλλόγου Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας», επιβεβαιώθηκε στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κΜιχάλης Βακαλόπουλος με τα νέα μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τον Δήμαρχο Σπάρτης επισκέφτηκαν την Παρασκευή 23 Μαϊου 2025 στο γραφείο του, ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Φουντούκης, η Αντιπρόεδρος κ. Τούλα Μαρίνου, η Γενική Γραμματέας κ. Κούλα Σπανού, η Ταμίας κ. Ελένη Κουτσογιαννοπούλου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας του Συλλόγου κ. Άκης Περδικόγιαννης και η Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικών κ. Πατρίσια Τσαμπούκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εκφράστηκε η βούληση για κοινή ανάπτυξη πρωτοβουλιών, με στόχο τόσο την ανάδειξη της δράσης των Αποδήμων Λακώνων, όσο και την αναθέρμανση του διαύλου επικοινωνίας των Αποδήμων με τα πατρογονικά τους εδάφη.

Ροή Ειδήσεων