• Αναζήτηση

Στους κορυφαίους εργοδότες Παπαστράτος, Costa Navarino και ΒΙΑΝΕΞ για το 2025

Η εταιρεία «Παπαστράτος» αναδείχθηκε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο ελκυστικότερος εργοδότης στην Ελλάδα για το 2025, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Employer Brand της Randstad. Στη δεύτερη θέση η Costa Navarino (TEMES S.A.), ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η φαρμακευτική εταιρεία Vianex, η οποία διατηρεί σταθερά τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες τα τελευταία χρόνια.

Την πεντάδα συμπληρώνουν η «Σκλαβενίτης», η οποία ανέβηκε μια θέση φέτος κατακτώντας την τέταρτη, και η Aegean η οποία βρίσκεται στην πέμπτη. Για τη διεξαγωγή της έρευνας στην ελληνική αγορά εργασίας συμμετείχαν 3.576 άτομα, μεταξύ των οποίων Eλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Οι πέντε κορυφαίες εταιρείες στην κατάταξη των πιο ελκυστικών εργοδοτών ξεχωρίζουν βάσει στοχευμένων κριτηρίων, όπως η οικονομική τους ευρωστία, η ισχυρή εταιρική φήμη, η εργασιακή ασφάλεια, καθώς και η εμπιστοσύνη και σταθερότητα που εμπνέουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Στη δεκάδα με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες βρίσκονται, επίσης, η Motor Oil Hellas, για πρώτη φορά στην τελική κατάταξη, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η HELLENiQ ENERGY, η DEMO και η Intralot.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων