• Αναζήτηση

Συγκινεί η Καλαματιανή Ειρήνη Κοκά, η πρώτη γυναίκα που έγινε μητέρα μετά από μεταμόσχευση ωοθηκών-Νίκησε 2 φορές τον καρκίνο και έγινε μανούλα

Η 39χρονη Ειρήνη κρατά στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της… καθώς πριν από λίγα 24ωρα έζησε το θαύμα της μητρότητας κάτι που πίστευε πως δεν θα νιώσει ποτέ.

Η Ειρήνη από το 2008 νόσησε δύο φορές από καρκίνο, έκανε χημειοθεραπείες ενώ κινδύνευσε να φύγει από τη ζωή καθώς είχε πάθει και ανακοπή καρδιάς.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, όνειρό της ήταν να γίνει μητέρα. Δεν μπορούσε να καταψύξει τα ωάριά της γιατί έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Τότε ήταν που γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πάντο ο οποίος και της πρότεινε να κάνουν κάτι πρωτοποριακό που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στην Ελλάδα. Κατέψυξαν τον φλοιό των ωοθηκών της και 11 χρόνια μετά αφού νίκησε τον καρκίνο για δεύτερη φορά υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση του φλοιού των ωοθηκών. Η ίδια είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής  Αλήθειες με τη Ζήνα  και είχε μιλήσει για το θαύμα που βίωνε.

Σήμερα η Ειρήνη αλλά και ο σύζυγός της ζουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, κρατά στην αγκαλιά της το μονάκριβο παιδί τους

 

Ροή Ειδήσεων