• Αναζήτηση

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια λειτουργίας του Αερολιμένα Καλαμάτας στις σημερινές εγκαταστάσεις – Το συγκινητικό μήνυμα του Αερολιμενάρχη Καλαμάτας

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έγραψε ο Αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης καθώς στις 16 Ιανουαρίου 2021 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια λειτουργίας του Αερολιμένα στις σημερινές εγκαταστάσεις. Ο κ. Μανδηλάρης έγραψε:

“Την 16 Ιανουαρίου 2021 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια λειτουργίας του Αερολιμένα στις σημερινές εγκαταστάσεις. Ο Αερολιμένας αρχικά λειτουργούσε στην Τρίοδο με δρομολόγια εσωτερικού αεροσκαφών Dakota μετά όμως από την δρομολόγηση των Β737 μετέφερε την λειτουργία του την 120 ΠΕΑ. Από το 1990 ήταν έτοιμες οι σημερινές εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας ΥΠΑ (Αεροσταθμός και χώρος στάθμευσης α/φων) μετά από ενέργειες του Διοικητή ΥΠΑ Κωνσταντίνου Χαραλαμπόπουλου.Με την έναρξη του πολέμου στον Περσικό 16 Ιανουαρίου 1991 μεταφερθήκαμε στις σημερινές εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσαν και οι εγκαταστάσεις Αεροπορικού καυσίμου JET A1. Φέτος είναι η τελευταία χρονιά της θητείας μου καθώς συνταξιοδοτούμαι, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας από 21-5-1984 είναι στον Αερολιμένα.
Εύχομαι να περάσει τα 100,να επανέλθει σε αναπτυξιακή πορεία και να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο Αερολιμένα (είναι καιρός πλέον) .ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ.”

Ροή Ειδήσεων