• Αναζήτηση

Συναγερμός για εξαφάνιση 11χρονης στον Πύργο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού από το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου. Σύμφωνα με το patrisnews, τα ίχνη της Β.Ν. χάθηκαν από το χωριό χθες, περίπου στις 3:00 το μεσημέρι.

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία όπου από την πρώτη στιγμή «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρει κάποιο σημάδι που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό της 11χρονης.

Πύργος: Amber Alert για 11χρονη που εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά

Στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert προχώρησε το Χαμόγελο του Παιδιού μετά από ενημέρωση για εξαφάνιση 11χρονης από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, Δευτέρα, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων