• Αναζήτηση

Συνάντηση Δημάρχου Καλαμάτας – Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, είχε σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος επί ώρα συζήτησαν για θέματα του Δήμου Καλαμάτας, για τα εν εξελίξει έργα, τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, καθώς επίσης για βραχυπρόθεσμους και μεσοπρόθεσμους στόχους που έχουν τεθεί.

Μεγάλο μέρος της συνάντησης απασχόλησε το θέμα της μελέτης του δρόμου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος», επί της οποίας θα κληθεί να γνωμοδοτήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Κοινή άποψη, όπως αυτή προέκυψε και κατά τη συζήτηση των Π. Νίκα – Θ. Βασιλόπουλου, η αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου, με τις απαραίτητες σε κάθε περίπτωση τροποποιήσεις επί της ΜΠΕ.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος συζήτησαν σε άριστο κλίμα, για τα έργα που η Περιφέρεια προετοιμάζει να υλοποιήσει στην περιοχή του Δήμου, καθώς και για ζητήματα χρηματοδότησης έργων και μελετών του Δήμου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει.

Ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του Περιφερειάρχη στα έως τώρα αιτήματα του Δήμου Καλαμάτας, υπογραμμίζοντας ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί.

Ροή Ειδήσεων