• Αναζήτηση

Συνάντηση με τον πρώην: Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο!

Τυχαία συνάντηση με τον πρώην τι σημαίνει; Κατακλυσμός ανάμεικτων συναισθημάτων σημαίνει! Αμηχανία, τραύλισμα, τρέμουλο, τάσης φυγής, νοσταλγία, θυμός, νεύρα, καρδιά που κοντεύει να σπάσει από το γρήγορο τικ-τακ, στομάχι σφιγμένο λες και σου έριξαν μπουνιά, ματάκια που βουρκώνουν, η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη όπως λέει και η θεά Τοξοτίνα Άννα και σκέψεις τύπου τι φοράω, μοιάζω με μοντέλο, θα δει ότι πάχυνα και τέτοια! Την σειρά την διαλέγεις εσύ! Ποια είναι η αντίδραση των ζωδίων όμως όταν συναντήσουν έναν παλιό έρωτα; Ας δούμε λοιπόν…:

Κριός: «Ιιιιι βρε καλώς τον ΜΠΙΠ!!! Κοίτα ποιον βρήκα να συναντήσω, ΜΠΙΠ!!! Με έπιασαν τα νεύρα μου με την ΜΠΙΠφάτσα του, ΜΠΙΠ! Όχι!!! Δεν θα του μιλήσω του ΜΠΙΠ! Έχω και μία ΜΠΙΠαξιοπρέπεια! (μετά από 2 δευτερόλεπτα) “Τολμάς και εμφανίζεσαι μπροστά μου, παλιοΜΠΙΠ;;; Εξαφανίσου ΜΠΙΠ από μπροστά μου, ΜΠΙΠ! Θα τα διαλύσω όλα ΜΠΙΠ!”»

Ταύρος: «Ωχ… αυτός εδώ;Αυτός που προσπάθησα τόσο για να μην χωρίσουμε; Που έφερε τα πάνω-κάτω στην ζωή μου; Τρέμω!!! Λιποθυμώ!!! Αλλά δεν θα το δείξω! Αναισθησία, ψυχραιμία, ηρεμία, ελπίδα ότι δεν θα προσέξει ότι πάχυνα και χαλαρά…: “Επ, γειααα…”.»

Δίδυμος: «Ωπ, ο πρώην. Πω… και βαριέμαι τις χαιρετούρες με αμηχανία… Τελοσπάντων, ένα γεια να πω και φεύγω, δεν τρέχει κάτι…: “Τι έγινε ρε συ; Όλα καλά; Εγώ δουλειά πάω και βαριέμαι, μου τη σπάει και ένα συνάδελφος που…( μετά από ένα μισάωρο )… και η 17η σχέση που έκανα μετά από σένα, με χώρισε λέει επειδή ξενοκοιτούσα και… ε, που πας;;; Περίμενε! Έχω να σου πω τόσα!!!”»

Καρκίνος: «Άνοιξε πέτρααααααααααα να κλειστώ, ήλιος να μη, ήλιος να μη με βλέπει… Νύχτα κατέβα απ’τα βουνάαααα, μέρα να μη με δει ξανάαααα (κλαψ…)»

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: youweekly.gr

Ροή Ειδήσεων