• Αναζήτηση

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο της Καλαμάτας – Αρχές της εβδομάδας στην κυκλοφορία η οδός Βασ. Όλγας

Νέα μορφή έχουν αρχίσει να παίρνουν οι δρόμοι πέριξ της Αριστοδήμου, σε τμήματα των οποίων πραγματοποιούνται αναπλάσεις.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Νέων Έργων Βασίλη Κουτραφούρη έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες σε: Αριστοδήμου από Βασ. Γεωργίου έως Βασ. Όλγας, στον πεζόδρομο Λυκούργου Σκιά, στον πεζόδρομο Ανδρέα Σκιά.

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες στη Βασ. Όλγας έως τη συμβολή της με την Αριστοδήμου, προκειμένου στις αρχές της εβδομάδας, και αφού γίνει η εγκατάσταση των πινακίδων σήμανσης, να παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Το έργο θα συνεχιστεί επί της οδού Αριστοδήμου μέχρι τη Βασ. Κωνσταντίνου, καθώς και στην οδό Βασ. Σοφίας (από το ύψος της Αριστοδήμου έως την Αριστομένους). Να σημειωθεί ότι των αναπλάσεων προηγούνται εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

photo collage εργα 200625

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το έργο «Ανάπλαση οδών στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας» της Πράξης «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικών αναπλάσεων και αναβάθμισης του κεντρικού τομέα Καλαμάτας» έχει προϋπολογισμό σε 6.877.080 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χρηματοδοτείται μέσω του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων