• Αναζήτηση

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας και Φάμελλος πιθανόν να είναι υποψήφιοι αντίπαλοι Κασσελάκη

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος από το βήμα του συνεδρίου.

Η προτροπή του Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει στα μέλη και στους φίλους του κόμματος για επανεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου και με άλλους υποψηφίους, έγινε δεκτή από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος είπε «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».

Πληροφορίες αναφέρουν πως κάποια στελέχη του κόμματος είναι αποφασισμένα να εκδηλώσουν επιθυμία να είναι και οι ίδιοι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος απέναντι στον Κασσελάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο στελέχη, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Σωκράτης Φάμελλος, φέρονται να κινούνται σε αυτή τη λογική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Φάμελλος είναι επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Διονύσης Τεμπονέρας αντιπαρατέθηκε σφοδρά με τον Στέφανο Κασσελάκη στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ενώ αποκαλύφθηκε ότι μετά το επεισόδιο ο πρόεδρος του κόμματος είχε ζητήσει την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, είναι πιθανόν η Όλγα Γεροβασίλη να τοποθετηθεί μεταβατική πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση Φάμελλου.

Ροή Ειδήσεων