• Αναζήτηση

Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία – Συμμετείχε σε κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών

Στην σύλληψη ενός αστυνομικού για συμμετοχή του σε κύκλωμα μαστροπείας αλλά και για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, προχώρησαν οι αξιωματικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Ασφαλείας.

Η σύλληψη του 40χρονου ένστολου το βράδυ της Πέμπτης, έγινε έπειτα από καταγγελία που υπήρξε από τον περασμένο Οκτώβριο σε βάρος του και αφορούσε συμμετοχή του σε οργανωμένο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός μετέφερε αλλοδαπές γυναίκες σε ξενοδοχεία στη Μεταμόρφωση.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2- κινητά τηλέφωνα,

το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,

-12- φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,

-7- φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και

σιδερογροθιά,

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ροή Ειδήσεων