• Αναζήτηση

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Μεσσηνίας: Νέος συντονιστής ο δικηγόρος Γιώργος Μακρής

Ομόφωνα εκλέχτηκε χθες Σάββατο ο δικηγόρος Γιώργος Μακρής ως συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Μεσσηνίας ενώ αναπληρώτρια συντονίστρια η γιατρός Στέλλα Μπακολέα.

Αναλυτικότερα, Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανακοίνωσε:

«Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, με την συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής σε σώμα και την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος στο Νομό μας. Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα νέο Συντονιστή τον Γεώργιο Μακρή (δικηγόρο) και αναπληρώτρια συντονίστρια την Στέλλα Μπακολέα (ιατρό), καθώς επίσης και τη νέα εννεαμελή Συντονιστική της Επιτροπή. Στη νέα Συντονιστική επιτροπή, εκτός από τον Συντονιστή και την αναπληρώτρια Συντονίστρια, εξελέγησαν και θα μετέχουν οι: Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Γεωργακοπούλου Αγγελική, Ζαφειράκης Κώστας, Κιουρή Χαρά, Κορομηλάς Ηλίας, Λαγωνικάκου Ναυσικά και Λεβέντης Δημήτρης.

Οι συλλογικές πολιτικές λειτουργίες και εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών μας στο πλαίσιο της 3ης Συνδιάσκεψης, επιβεβαίωσαν τη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για την διεύρυνση του κόμματος, όπως και την αναγκαιότητα της πολιτικής και κοινωνικής του παρουσίας και δράσης στην καθημερινότητα, ιδίως σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη για τους πολίτες, τη χώρα και το νομό μας, συγκυρία της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Δίπλα στη κοινωνία και ΜΑΖΙ με τους πολίτες, θα δώσουμε κι αυτή τη φορά, όλες τις μάχες που απαιτούνται για το κοινό μας ΠΑΡΟΝ, αλλά και για το ΜΕΛΛΟΝ που μας αξίζει».

Ροή Ειδήσεων