• Αναζήτηση

Τα 10 πράγματα που ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα

Της Μαντάμ Παρί

Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ιδιαίτερα γούστα, τις δικές του προτιμήσεις, τις δικές του αισθητικές προτεραιότητες, τα δικά του στάνταρ σε σχέση με τον ιδανικό σύντροφο. Και είναι ακριβώς ο λόγος που εσύ ερωτεύτηκες «αυτόν» και η κολλητή τον «άλλον». Υπάρχουν ωστόσο μερικά ανδρικά στοιχεία που φαντάζουν ακαταμάχητα στην πλειοψηφία του γυναικείου και γκέι πληθυσμού. Σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο ερωτεύσιμα χαρακτηριστικά ενός άντρα. Όχι με αξιολογική σειρά.

01. Χείλια, μάτια, πρόσωπο: Η πρώτη εντύπωση, οι πρώτες φαντασιώσεις. Πώς μπορεί να φιλάει με αυτές τις χειλάρες; Πώς με καρφώνει με αυτές τις ματάρες ο άτιμος; Τέτοια… Ωστόσο, δεν μένουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, όπως δεν μένουμε και στο δέμας. Κοντός – μποϊλής, χοντρός – λιγνός, ογκώδης – ψευτένιος; Κλάιν! Τα βλέπεις, ναι, αλλά μετά δεν τα «ξαναβλέπεις».

Τα 10 πράγματα που ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα
William Stitt

02. Ουλές. Οι «σημαδεμένοι» έχουν μεγάλο σουξέ. Ίσως επειδή δημιουργούν την εντύπωση του μυστηριώδη περιθωριακού, του αμάσητου «αλήτη», αυτού που κυλίστηκε στο βούρκο και βγήκε αλώβητος, με μία μόνο γρατζουνιά. Και εννοείται ότι δίπλα μας θα νοικοκυρευτεί! Δεν φταίμε εμείς, έτσι «εξηγεί» τις ουλές η τιβί και ο σινεμάς (σκεφτείτε Τζόνι Ντεπ, θυμηθείτε τον Ντίλαν από το «Beverly Hlills«), ενώ στην πραγματική ζωή ο άλλος είναι ένας φλώρος ολκής, που, όταν ήταν μικρός, έπεσε από το ποδηλατάκι με τις βοηθητικές και έκανε 5 ράμματα.

Τα 10 πράγματα που ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα
03. Χέρια, δάκτυλα, μπράτσα: Στα χέρια, διίστανται οι απόψεις. Άλλες τα θέλουν δουλεμένα, ροζιασμένα, του χειρώνακτα, που πιάνει την πέτρα και τη στύβει. Άλλες τα θέλουν απαλά, του διανοούμενου ή του γραφιά. Μα έτσι, μα αλλιώς, τα ανδρικά χέρια πρέπει να είναι μεγάλα (χερούκλες), τα δάκτυλα μακριά, τα νύχια περιποιημένα, και όλο το πακέτο έτοιμο να δώσει σωστά και πολλά χάδια. Στα μπράτσα, υπάρχει ομοφωνία. Να είναι μούσκουλα μούσκουλα, όχι μπρατσάκια. Να σε πιάσουν, και να σε σφίξουν, και να αναστενάξεις (θε μου, σχώρα με). Επίσης, μας γοητεύουν οι πεταγμένες φλέβες, οι εμφανείς, μάλλον γιατί υποδηλώνουν πολύ πάτημα στο γυμναστήριο, δύναμη, ικμάδα, ρώμη, αντρίλα!

Τα 10 πράγματα που ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: athensvoice.gr

Ροή Ειδήσεων