• Αναζήτηση

Τα 5 λάθη της Ελληνίδας νύφης και πώς να τα αποφύγεις

Καμαρώνεις κρυφά το μονόπετρο στο αριστερό σου χέρι και έκλεισες ημερομηνία! Παντρεύεσαι! Ονειρεύεσαι ήδη τη μεγάλη βραδιά και θέλεις διακαώς να είναι μία από τις αξέχαστες μέρες της ζωής σου! Έχεις άγχος. Λογικό. Η προετοιμασία του γάμου αν και ένα exciting project, δεν είναι κάτι που το κάνεις κάθε μέρα. Πάρε βαθιά ανάσα! Όλα θα πάνε τέλεια αρκεί να αποφύγεις τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότερες νύφες!

Λάθος 1ο: Κάνεις Gallop.

Ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο, στυλ και sex appeal! Ακολούθησε το δικό σου γούστο, ζήτα τη γνώμη των ειδικών και πάντα να θυμάσαι: Αν υπάρχει ένα άτομο που πραγματικά θα σου πει 100% αλήθεια για το αν το νυφικό που διάλεξες σε κολακεύει ή όχι, θα είναι η μαμά σου, η αδερφή σου ή η κολλητή σου!

Λάθος 2ο: Ξαφνικά νιώθεις έτοιμη για μεγάλες αλλαγές.

Οι περισσότερες νύφες διαλέγουν εκείνη την ημέρα να βγάλουν κάποιο απωθημένο τους εμφανισιακά! Πειράματα με το μακιγιάζ και τα μαλλιά απαγορεύονται! Αν αποφάσισες να θυσιάσεις τη μακριά κοτσίδα σου για ένα σεξι καρέ άφησέ το για μετά το γάμο! Και μην ξεχνάς, ποτέ δεν θα μετανιώσεις μια απλή, all time classic επιλογή.

Λάθος 3ο: Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις.

Γίνε project manager! Μη νομίζεις ότι έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Άνοιξε ένα excel και οργανώσου. Οι μέρες περνάνε γρήγορα. Μην αφήνεις πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα για αύριο. Θα σε πιάσει πανικός την τελευταία στιγμή και θα σπάσουν τα νεύρα σου. Το κακό είναι ότι θα σπάσουν και τα νεύρα του μελλοντικού συζύγου σου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Ροή Ειδήσεων