• Αναζήτηση

Τα λάθη που πρέπει να κάνεις τώρα στα 20 για να ευγνωμονείς τον εαυτό σου αργότερα στα 30!

Βρισκόμαστε σε μια ηλικία όπου τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Καθημερινά λαμβάνουν χώρα καινούριες καταστάσεις, με συνέπεια να συμβαίνουν διάφορες αλλαγές, τις οποίες και πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Όμως όπως και να το κάνεις, είναι δύσκολο να είμαστε πάντα κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτσι κάνουμε κι εμείς αρκετά λάθη. Κάποια μπορεί να είναι μικρά κάποια άλλα μεγαλύτερα, η ουσία όμως είναι ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε αυτά τα λάθη να μας πτοούν. Αντιθέτως, θα πρέπει να προχωράμε μπροστά μαθαίνοντας από αυτά.

Επιπλέον κάνοντας αυτά τα λάθη τώρα, καταφέρνουμε να γλιτώσουμε τον εαυτό μας από το να την πατήσει μελλοντικά. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα λάθη που αν κάνουμε τώρα, θα ευγνωμονούμε τον εαυτό μας στα 30 μας:

#1 Να κάνεις αποτυχημένες σχέσεις

Ουσιαστικά κάνοντας αποτυχημένες σχέσεις, καταφέρνεις να καταλάβεις τι ζητάς τελικά από τον άλλον, ενώ παράλληλα συνειδητοποιείς τι λάθος έκανες και εσύ μέσα στη σχέση. Έτσι μελλοντικά θα είσαι πιο κατασταλλαγμένος σχετικά με το τι ψάχνεις, αλλά και πιο υποψιασμένος ώστε να καταλαβαίνεις γρήγορα πότε κάτι δεν πάει και πολύ καλά.

#2 Να κάνεις μια άθλια δουλειά

Κι αυτό μέσα στη ζωή είναι. Σ’ αυτήν την ηλικία είναι σίγουρο ότι θα είσαι σε μια δουλειά όπου θα βρίζεις το αφεντικό σου και θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που σε προσέλαβαν. Όμως κι αυτό εν τέλει είναι ένα πολύ καλό μάθημα κι ίσως ένα σημάδι για το ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον επαγγελματικό προσανατολισμό που έχεις στο μυαλό σου.

#3 Να σκορπάς αμέριμνα τα λεφτά σου

Όσο να πεις οι βόλτες, οι καφέδες, τα ποτά κι έξοδοι χρειάζονται λεφτά. Κι εσύ φυσικά είσαι διατεθειμένος να τα σκορπίσεις απλόχερα προκειμένου να περάσεις καλά. Βέβαια την επόμενη μέρα το μετανιώνεις οικτρά γιατί συνειδητοποιείς ότι είσαι ταπί και ψύχραιμος. Όμως μην απογοητεύεσαι, γιατί τα καλύτερα έρχονται στα 30 σου, όπου με καλύτερη πλέον διαχείριση χρημάτων, θα κάνεις τέλεια ταξίδια και θα γυρίσεις ολόκληρο τον κόσμο. Οπότε υπομονή!

#4 Να κοιμάσαι τα Σαββατοκύριακα μέχρι το μεσημέρι

Τι κι αν έχεις χάσει σχεδόν τη μισή μέρα στο κρεβάτι, ο ύπνος είναι πολύτιμος και αυτό το αντιλαμβάνεσαι μελλοντικά, όταν θα θέλεις να κοιμάσαι περισσότερο, αλλά δεν θα προλαβαίνεις. Οπότε κοιμήσου τώρα που μπορείς.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: neopolis.gr

Ροή Ειδήσεων