• Αναζήτηση

Τέμπη: Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο μοιραίο τρένο

Η 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα είναι άλλο ένα νέο κορίτσι που έχει ταυτοποιηθεί ότι είναι ανάμεσα στα θύματα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με τον δικηγόρο της οικογένειάς της να αποκαλύπτει ότι μαζί της το μοιραίο βράδυ της Τρίτης ήταν ο αρραβωνιαστικός της.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 23χρονης, η Ιφιγένεια, η οποία σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων, επέστρεφε με τον αρραβωνιαστικό της στα Γιαννιτσά από όπου καταγόταν.

Η άτυχη κοπέλα καθόταν στο τρίτο βαγόνι στη θέση 67 δίπλα στο παράθυρο, είπε ο δικηγόρος στον Alpha, προσθέτοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μίτσκα ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό.

Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων